Hvem er jeg

Her kan du læse lidt om hvem jeg er og hvorfor jeg har skrevet denne E-bog om mandens potens.

Frank Rasmussen

Hej min ven.

Mit navn er Frank og jeg er fra årgang 1966. Jeg mødte livets udkårne allerede da jeg var 15 år og vi flyttede sammen da jeg var 19 år.

Appetitten til sex har altid været til den aktive side, også efter mange år med den samme partner, faktisk er det kun blevet bedre og bedre.

Første gang jeg begyndte at mærke en nedgang i min potens var jeg i starten af fyrrene og syntes at det var da en smule irriterende at nu lå man lige der og hyggede sig og så kunne man kun få en halvstiv penis.

Gennem de næste år skete det oftere og oftere, og nogle gange var det ikke lige det bedste sex man havde.

Efter 3 år med potensproblemer var det en tur til lægen

blev faktisk smidt der op af konen, fik en hyggelig samtale med ham plus en recept på nogle potenspiller.

En tur på apoteket, hente sine piller, hjem til konen, spise en pille (skulle da selvfølgelig lige teste dem), hive hende ind i soveværelset….og sandelig om de ikke virkede efter hensigten.

Sådan stod det på i nogle år, men efterhånden syntes man også, at det var en smule irriterende at man skulle planlægge og ikke kunne være spontan til sex her og nu.

Resultatet blev, at der blev undersøgt, læst og afprøvet på egen krop. Alle de informationer jeg fandt blev gemt så jeg altid kunne tage fandt i dem igen.

Gennem årene blev det faktisk til en del informationer og jeg fandt også ud af hvad der havde en god effekt på min potens.

Med de informationer jeg havde fået samlet sammen var der grundlag til at få skrevet en E-bog om impotens og det er den du kan læse mere om her på websiden.

Som afslutning kan jeg sige, at jeg i dag har fået en ganske fornuftig potens og konen er glad.

Jeg har skrevet en artikel om hvordan jeg selv fik min potens tilbage og hvilke årsager jeg selv havde mistænkt som mulig årsag til mit rejsningsproblem som du kan læse ved at klikke på linket her.

Libido365 anvender cookies for at sikre at dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge denne webside vil jeg antage at du er indforstået med dette.