Sådan fik jeg min potens tilbage

Da jeg er blevet kontaktet et par gange, hvor man har spurgt ind til, hvordan jeg fik min potens tilbage og hvad der var årsagen til at jeg mistede en del af min potens, har jeg skrevet denne artikel, hvor jeg kommer ind på de årsager jeg selv mistænker som mulig årsag.

En total mangel på potens fik jeg aldrig, havde fra tid til anden vel omkring 50-75% udnyttelse af ens svulmelegeme, men det var heller ikke godt nok, da denne manglende udfyldelse gjorde, at man ikke opnåede en kraftig erektion, og over tid fandt jeg det irriterende at man ikke kunne være til spontan sex her og nu, uden at jeg var nød til at sluge en potenspille først.

Af mulige årsager der kunne have en indflydelse på potensen fandt jeg en del jeg mistænkte som en mulig årsag.

Bredspektret antibiotika

Jeg er desværre en af de personer som lider af Rosacea, en hudlidelse der gør at man bliver rød i hele ansigtet, primært næse, kinder og omkring øjnene. Det er en hudlidelse jeg har haft i mange år efterhånden og det har desværre også betydet, at jeg har spist en del bredspektret antibiotika af type Tetralysal gennem årene.

Omkring 2010 var for at sige det lige ud, et rigtigt lorteår med hensyn til min Rosacea og af den grund var jeg på antibiotika 5 gange. Hver antibiotikakur er på 5 uger, så det var halvdelen af året jeg var på antibiotika. De efterfølgende år var ikke så voldsomme i indtag af antibiotika, da jeg begyndte at holde øje med hvilke madvarer der have en dårlig indflydelse på min Rosacea.

Problemet med bredspektret antibiotika er, at hele ens tarmflora (bakteriekultur i tarmen) bliver slået ihjel. Det er vores tarmflora der hjælper med at nedbryde den mad vi spiser og hjælper med optagelse af de vitaminer og mineraler denne mad indeholder. Ens krop er afhængig af alle de vitaminer og mineraler for at kunne fungerer korrekt og det gælder også for potensen.

Når man har afsluttet en antibiotika kur vil der typisk gå 3-6 måneder før ens tarmflora er genopbygget, så med 5 gange antibiotika kan du sikkert se problemet. I dag får jeg Tetralysal max 2 gange om året og har også fundet tricket der gør, at jeg kan genopbygge min tarmflora lynhurtigt efter en kur, så jeg kan optage alle de vitaminer og mineraler som potensen har brug for.

En kraftig vægtforøgelse

I 2009 fik jeg noget af en vægtforøgelse på ganske kort tid, da jeg var ude for en arbejdsulykke der betød at jeg gik rundt med 2 krykker i et stykke tid. Mit aktivitetsniveau fik sig noget af et dyk, da jeg som håndværker var på benene gennem hele min arbejdsdag og nu var tvunget til at hoppe rundt med et par krykker og et knæ der satte en stopper for mit aktivitetsniveau.

At jeg i samme periode valgte at sige stop til smøgerne var godt for helbredet, men det var ikke den bedste kombination sammen med et lavt aktivitestniveau, da det kun forstærker en eventuelt vægtforøgelse grundet ens stofskifte i mange tilfælde vil falde når man lægger smøgerne på hylden.

Resultatet blev, at jeg fik da lige lagt 14 kg fedt på sidebenene i løbet af 7 måneder og vægten sagde, at nu var jeg kommet forbi en rigtig herrevægt på 100 kg, var oppe på 107 kg, men det havde også sin pris i form af en delvis manglende potens.

Problemet med fedt er, at det omdanner ens testosteron til østrogen. I fedt findes et enzym der hedder aromatase der omdanner testosteron til østrogen, ikke lige det man har mest behov for som mand, da man syntes at ens testosteron har bedre af at blive brugt til potensen.

Gennem årene har jeg fundet en del informationer om hvilke madvarer jeg skal spise for at undgå denne proces, så jeg kan beholde mit testosteron i kroppen hvor der er behov for det og samtidig forhindre at det bliver omdannet til østrogen. Et vægttab har også været en del af denne proces, da mindre fedt i kroppen også vil have indflydelse på en kedelig produktion af østrogen. 

En forstørret prostata

En forstørret prostata vil stor set alle mænd få, på et eller andet tidspunkt i deres liv og da jeg var i første halvdel af fyrrene kunne jeg observere en urinstråle der ikke var lige så kraftig som den tidligere havde været, med mindre man havde fået sig en ordentlig bøhmand på og der derfor skulle en del væske igennem, så var der godt med tryk på. 

Flere test har vist at mænd med forstørret prostata har en større risiko for at det kan påvirke deres potens og da min prostata endnu var i startfasen af en forstørrelse, efter urinstrålen at dømme, gik jeg i gang med at finde de madvarer og kosttilskud der kunne have en virkning, så jeg kunne opnå en formindskelse af prostata og dermed en mere normal urinstråle. Min tanke var, at hvis det var dette der var en mulig årsag til mit irriterende problem kunne jeg lige så godt gøre noget ved det, nu jeg havde gang i de andre ting jeg mistænkte som mulig årsag.

For lidt testosteron

Jeg havde en mistanke om at jeg muligvis havde for lidt testosteron grundet min vægtforøgelse på 14 kilo og aromatase som jeg skrev om tidligere. En måde jeg fik mere testosteron i kroppen på var, at komme i gang med at dyrke noget motion, men efter noget research fandt jeg en del madvarer der kunne øge mit testosteron niveau naturligt. Endnu vigtigere var det også hvordan jeg kunne forhindre enzymet aromatase i at forvandle mit testosteron til østrogen og med de rigtige madvarer lykkes det faktisk.

Et tegn på, at jeg havde et overskud af testosteron var, at jeg kunne mærke når temperamentet steg når jeg kom ud i situationer som kunne pisse mig af……og så er kunsten at lade det passere og i stedet tage hjem, hive tøjet af konen og give hende en ordentlig omgang, nu når man har fået sin potens tilbage.

Artiklen må meget gerne deles og har du kommentarer er du velkommen til at komme med dem.

Sådan fik jeg min potens tilbage

Leave a Reply

Libido365 anvender cookies for at sikre at dig den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge denne webside vil jeg antage at du er indforstået med dette.